Over ons

Zoekt u een deskundig bedrijf dat gespecialiseerd is in tegelwerken? Wilt u graag uw badkamer succesvol opknappen? B. Koppelmans Tegelwerken is uw partner in Eindhoven voor alle voorkomende werkzaamheden. Zoals onze naam al zegt, zijn tegelwerken onze specialiteit. Van slopen tot leidingwerken, wij bieden het complete pakket aan.

Koppelmans over ons

Plezier in het werk

Elke dag geniet B. Koppelmans Tegelwerken van het werk. Met veel plezier gaan wij aan de slag met alle projecten die ons staan te wachten. Ook staan wij altijd klaar voor onze klanten met wie wij samen hebben gewerkt. Bij ons merkt u het plezier in de service die u krijgt, onze klantgerichte aanpak en het leveren van uitstekend werk.

Sinds onze oprichting hebben wij al meer dan 21 jaar ervaring in de bouw. Wij weten welke ontwikkelingen, trends en andere zaken er spelen. Eigenaar Björn Koppelmans is begonnen in loondienst. 13 jaar lang heeft hij ervaring opgedaan bij zijn oude werkgever. Ook heeft hij zijn kennis uitgebreid en geleerd om te ondernemen binnen de bouwbranche. Na 13 jaar heeft hij de kans gegrepen om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is B. Koppelmans Tegelwerken uitgegroeid tot een bedrijf dat alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van tegelwerken uitvoert voor particulieren en bedrijven. Ook behoort het aanleggen/verplaatsen van leidingwerk en elektra tot onze kernactiviteit.

Wij zijn een vakkundig bedrijf, dat voor elke badkamer, keuken of toilet met een passend advies komt als het om tegelwerken gaat. Wij zoeken voor elke ruimte een passende oplossing om uw wensen te realiseren. Vaak komen wij met een idee, welke u zelf nog niet heeft bedacht of als mogelijkheid heeft beschouwd. Ons veelzijdige bedrijf voert niet alleen het werk uit, ook biedt het alle hulp vooraf.

Wat wij bieden:

VCA Gecertificeerd

Binnen de bouwbranche speelt het VCA certificaat een grote rol. Wij beschikken over VCA 1 en 2. Dit geeft u vertrouwen in het werk dat wij uitvoeren. Zo voeren wij alle werkzaamheden netjes en veilig uit, om tot een top eindresultaat te komen.

Bent u klaar om een badkamer, toilet of keuken aan te pakken? Wij denken graag met u mee! Neem direct contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij komen altijd bij u langs om eerst de ruimte te bekijken. Zo krijgt u een passend advies.