Diensten

Zoekt u een deskundig bedrijf dat gespecialiseerd is in tegelwerken? Wilt u graag uw badkamer succesvol opknappen? B. Koppelmans Tegelwerken is uw partner in Eindhoven voor alle voorkomende werkzaamheden. Zoals onze naam al zegt, zijn tegelwerken onze specialiteit. Van slopen tot leidingwerken, wij bieden het complete pakket aan.

Voor alle soorten werkzaamheden kunt u bij ons terecht, zoals:

Tegelzetten

Tegelzetten

Leidingwerk aanleggen / verleggen

Vloerenleggen

Vloerenleggen

Elektra aanleggen / verleggen

Aanleggen vloerverwarming

Timmerwerk

Timmerwerk

Renovatiewerkzaamheden toilet, badkamer & keukens

Onze werkzaamheden variëren van slopen tot het zetten van tegels. Ons complete pakket geeft u de kans om te werken met één bedrijf gedurende het project. Zo hoeft u niet apart offertes op te vragen of te communiceren met meerdere contactpersonen. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen.

VCA Gecertificeerd

Natuurlijk zijn tegelwerken onze specialiteit. Maar ook andere diensten kunnen wij u aanbieden, dankzij onze vaste samenwerking met meerdere experts. Voor allerlei soorten werkzaamheden kunt u bij ons terecht, zoals:

Wat wij bieden:

Werkwijze

Onze werkzaamheden zijn heel divers, maar onze werkwijze blijft gelijk. Altijd komen wij eerst bij u langs om de ruimte te bekijken. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de situatie. Vanaf een foto kunnen wij niet inspecteren wat de staat is van de wand. Ook bespreken wij uw ideeën en wensen. Indien nodig geven wij u advies. Wilt u dit advies verwerken? Dan geven wij u hiervoor de tijd en komen wij later nogmaals langs om het gekozen idee te horen. Wij nemen de tijd voor u. Op basis van deze informatie maken wij een offerte op. Deze is speciaal voor uw situatie gemaakt. Bovendien bent u bij ons vrij om bijvoorbeeld zelf sanitair en tegels voor uw badkamer te kopen. Zo leggen wij u geen beperking op in merken of soorten. Deze vrijheid ervaren onze klanten altijd als positief. Wij voeren onze werkzaamheden uit op de afgesproken data.

Vraag een offerte aan